Hvorfor blir det færre og færre offentlige toaletter?Stadig flere mobile toaletter?

Til minne om 1980- og 1990-tallet var det svært vanlig å gå på offentlige toaletter i byen.På den tiden var alle offentlige toaletter av murstein og fliser, og de ble alle bygget manuelt, og murere ble pålagt å bruke mye krefter på konstruksjonen.Byggeprosessen var lang og kostbar.Stor, hovedsakelig fordi de generelle offentlige toalettene er veldig skitne, men alle som orker det vil aldri gå på toalettet på det offentlige toalettet.Med samfunnsutviklingen har vi gradvis oppdaget at det er færre og færre tradisjonelle bygde offentlige toaletter i våre barndomsminner.De erstattes av mobile toaletter med metallkonstruksjoner.Mobile toaletter kan sies å være en stor fordel for dagens samfunn som offentlige toaletter.

Why are there fewer and fewer public toilets? More and more mobile toilets?

Hvorfor kan mobile toaletter erstatte tradisjonelle bygde mobile toaletter og innta hovedposisjonen til urbane offentlige toaletter?

1. Kostnaden for å bygge et mobilt toalett er lavere enn for tradisjonelle toaletter: Byggingen av et offentlig toalett med murstein og fliser krever spesielle landtilskudd, murere og ingeniørteam for å bygge sivilingeniør.Byggematerialene er svært dyre.Nå koster en rød murstein nesten 1 yuan for å bygge et lag.Et offentlig toalett med en høyde på 3 meter krever omtrent titusenvis av murstein, og kostnadene for murstein alene er titusenvis, ikke medregnet lønn og arbeidshonorarer til mesterarbeiderne;nå er kostnadene ved å bygge et offentlig toalett med murstein og fliser utenkelig;Relativt sett er produksjonskostnadene for mobile toaletter mye lavere.Tar vi det mobile toalettet med 8 hukposisjoner og lederrom som eksempel, er det hele mer enn 20 000 yuan.

2. Det mobile toalettet har en kort produksjonssyklus og kan raskt tas i bruk: det mobile toalettet er laget av stålkonstruksjon sveising og nagling.Etter at hovedrammen er sveiset, er det kun innervegg, yttervegg og gulv som skal klinkes til hovedrammen.Xi'an mobiltoalettprodusent Shaanxi. Det tar bare 4 virkedager for Zhentai Industrial å produsere et 8-squat skylt mobilt toalett.Etter at produksjonen er fullført, heises den til anvist sted og vanninntaksrør, avløpsrør og krets kobles til og kan tas i bruk.

Why are there fewer and fewer public toilets? More and more mobile toilets?

3. Det mobile toalettet er utstyrt med avansert elektrisk utstyr for å sikre et godt innvendig miljø i toalettet.For eksempel fungerer ventilasjonsviften inne på det mobile toalettet automatisk etter lukking av døren, noe som kan holde luften inne i det mobile toalettet frisk.

4. Mobile toaletter opptar ikke arealressurser og kan flyttes når som helst: Sammenlignet med tradisjonelle offentlige toaletter har mobile toaletter bedre mobilitet og vil ikke okkupere arealressurser.Hvis urbane gater bygges opp igjen, kan tradisjonelle toaletter bare rives.Det mobile toalettet kan imidlertid fjernes midlertidig, og det offentlige mobiltoalettet kan flyttes tilbake til opprinnelig plassering etter at ombyggingen er fullført.

Bygging av mobile toaletter vil også gi byggeavfall, og materialene som brukes i mobile toaletter er hovedsakelig metall, som kan resirkuleres og gjenbrukes.Derfor, fra et perspektiv av miljøvern og bærekraftig bruk av ressurser, er mobile toaletter også mer egnet for moderne urbane offentlige toaletter.Dette er hovedårsaken til at det blir færre og færre tradisjonelle offentlige toaletter.


Innleggstid: 17. desember 2021