Hvordan forsterker ferdighusprodusenter ferdighuset?

K-type prefabrikkerte hus bygget av K-type prefabrikkerte hus er hovedsakelig på grunn av skråningstoppen, så vindmotstanden er sterkere, og det kan motstå vind over nivå 8. K-type prefabrikkerte hus er også et økonomisk prefabrikkert hus med lett stålstruktur som skjelett og farget stål sandwichpanel som kabinett.DeK-type ferdighuser kombinert i rom i henhold til standardmodulen, og komponentene er forbundet med bolter, noe som kan utføres enkelt og raskt.Montering og demontering, den midlertidige byggestandarden bestått, økonomisk og raskt byggekonsept ble realisert.Men når du bruker det mobile rommet, for å sikre sikkerheten til det mobile rommet, må det forsterkes.

A

Forsterket med last.Forsterkning under belastning er praktisk, økonomisk og praktisk.Den brukes hovedsakelig når komponentbelastningen er mindre enn 80 % av ståldesignstyrken, eller når komponentskaden er relativt lett.For å la den nye armeringen delta i styrken, er det nødvendig med midlertidige tiltak for den armerte stangen.Losetiltak.

 

Lossing av armering.Avlastningsarmering er egnet når den strukturelle skaden er stor eller spenningstilstanden til komponentene og koblingene er høy, og belastningen må reduseres midlertidig.

 

Fundamentforsterkning.Fundamentforsterkning egner seg ved alvorlige konstruksjonsskader eller for liten bæreevne på den opprinnelige seksjonen.Midlertidige støtter må installeres på bakken for forsterkning eller fornyelse, slik at de erstattede komponentene er fullstendig avlastet, og sikkerheten til hele strukturen etter at den erstattede strukturen er fjernet Sex.

 

Delvis forsterkning.Lokal forsterkning er forsterkning av en stang eller forbindelsesnode med utilstrekkelig bæreevne.Det er metoder for å øke delen av elementet, redusere den frie lengden til elementet og metoden for å forsterke forbindelsesnoden.

 

Omfattende forsterkning.Omfattende forsterkning er forsterkning av den overordnede strukturen.Det er to typer armeringsmetoder som ikke endrer den statiske beregningsgrafikken til strukturen og de som endrer den statiske beregningsgrafikken til strukturen.

B

Det er mange måter å styrkeprefabrikkerte hus.For å sikre fastheten til det ferdige huset, er det nødvendig å ta i bruk en egnet forsterkningsmetode for å forsterke det ferdige huset.I tillegg til å mestre teknologien for forsterkning av K-type prefabrikkerte hus, kan produsenter også bygge prefabrikkerte husav forskjellige stiler og størrelser i henhold til kundenes krav.


Innleggstid: 29. mars 2021