Hva er brannvernteknikkene for containerhus?

Som en slags midlertidig byggestasjon er containerhus elsket av folk på grunn av dets praktiske bevegelse, vakre utseende, holdbarhet og gode varmebevarende effekt.Det er mye brukt i forskjellige anledninger, og brannforebyggende problemet med containerhus blir mer og mer.Folk er bekymret, her er noen av brannforebyggende ferdigheter:

Implementer brannvernansvarssystemet seriøst, styrk brukernes bevissthet om brannvern, gjør en god jobb med brannvernopplæring og forbedre bevisstheten om beskyttelse;styrke den daglige brannstyringen av mobile styrehus, forby bruk av høyeffekts elektriske apparater i containerhus, og kutte av alle strømkilder i tide når du forlater rommet.

Det er forbudt å bruke åpen ild i rommet, og det er forbudt å bruke containerhus som kjøkken, kraftfordelingsrom, lager for brannfarlige og eksplosive varer, og legging av elektriske ledninger skal oppfylle kravene i forskriften.Alle ledninger skal legges ut og dekkes med flammehemmende rør.

Hold avstanden mellom lampen og veggen.Lysrøret bruker elektronisk ballasttype i stedet for spoleinduktiv ballast.Når ledningen går gjennom veggen til sandwichpanelet i farget stål, må den dekkes med et plastrør.

What are the fire protection techniques for container houses?

Hvert styrerom må være i samsvar med den kvalifiserte lekkasjebeskyttelsesanordningen og kortslutningsoverbelastningsbryteren.Når styrerommet brukes som hybel skal dørene og vinduene åpnes utover, og sengene skal ikke plasseres for tett, slik at gangene etterlates.

Utstyrt med tilstrekkelig antall brannslukkere, installere innendørs brannhydranter, og sørge for at vannføring og trykk oppfyller kravene, og bruke steinull med god brannmotstand som kjernemateriale, som er en permanent løsning.

Under byggeprosessen bør kjernematerialet holdes unna elektrisk sveising, gassveising og andre operasjoner med åpen flamme.Ved bruk skal enkelte varmekilder og brannkilder ikke være i nærheten av stålplaten, men holde avstand.Skal du sette opp kjøkken i fargen stålrom trenger du et temperaturisolasjonslag, og veggen bør utstyres med et brannsikkert steinullsisolasjonslag.

Ledninger og kabler skal ikke gå gjennom kjernematerialet.Hvis de trenger å passere, bør en beskyttelseshylse legges til.Stikkontakter og bryterbokser bør være galvaniserte metallbokser og overflatemonterte metoder.

For å gi folk et lykkelig og stabilt liv, enten det er midlertidig bolig eller ulike anledninger, trenger de et miljø.Livet må vies oppmerksomhet til hver bit.Det samme gjelder for brannsikring av containerhus.For å starte, må du starte fra bit for bit.


Innleggstid: 30. september 2021